Stage & Opleiding

Stage lopen bij KindeRdam is werken aan je eigen ontwikkeling én die van kinderen 

KindeRdam vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en werkt daar graag aan mee. Dat begint al bij onze toekomstige medewerkers: stagiairs.

‘Op de werkvloer’ leer je het vak in de praktijk. Natuurlijk word je daarin begeleid door ervaren pedagogisch medewerkers. Samen met hen stimuleer je jonge kinderen in hun sociale, motorische en taalontwikkeling. Op de BSO werk je mee aan activiteiten die kinderen uitdagen hun talenten te ontplooien. Mét dat alles zorg je ook voor een goede sfeer op de groep, zodat de kinderen een fijne dag hebben.

Als je een stageplaats zoekt, is het fijn om vooraf iets meer te weten over de organisatie. Je kunt al veel daarover vinden op de website www.kinderdam.nl.

Onze belevingswaarden

In de kleurrijke omgeving van KindeRdam ontwikkelen kinderen zich met plezier en ontdekken zij samen met anderen de wereld. Dat is goed voor nu en voor later.  Wij werken daarin samen met ouders en organisaties die gericht zijn op het welzijn van kinderen. Met deze missie laten wij zien wat wij belangrijk vinden. We zijn daarom altijd op zoek naar medewerkers die gastvrij, betrouwbaar, leergierig en samenwerkingsgericht zijn.

Uiteindelijk gaat het erom wat kinderen en ouders ervaren als ze bij KindeRdam zijn. Of wat andere organisaties ervaren als ze met KindeRdam samenwerken. Wat KindeRdam onderscheidend maakt, zien je terug in onze belevingswaarden:  

Blij – natuurlijk – kleurrijk - ontdekken - ontmoeten  

Al deze woorden staan voor een werkwijze en sfeer die de mensen van KindeRdam met elkaar willen maken. Als het goed is, ervaren kinderen, ouders én collega’s dit iedere dag. We vinden het belangrijk die eigenschappen ook te zien bij onze stagiairs. 

Belangrijk voor jou om te weten 

Om het vak te leren, loop je stage bij een kinderdagverblijf (kinderen van 0-4 jaar) en op een BSO (kinderen van 4-12 jaar). Als je stage loopt op een kinderdagverblijf, dan doe je dat gewoon in dezelfde weken dat je ook naar school gaat. Bij een stage op de BSO moet je ook in de schoolvakanties stage lopen. Dat is nodig voor de continuïteit op de groep en voor jouw eigen ontwikkeling als pedagogisch medewerker. Natuurlijk houd je deze vakantiedagen wel tegoed, dat regelen we in overleg met jou.  

Solliciteren voor een stage in de kinderopvang

Pas jij in het beeld dat we hierboven hebben geschetst? Mail dan een sollicitatiebrief met CV naar: stage@KindeRdam.nl. We laten je dan snel weten of er plaats voor je is.

Leren en werken in de kinderopvang

Naast stage lopen bij KindeRdam, bieden wij ook leer-werk trajecten aan voor BBL'ers in de kinderopvang en zij-instromers in de kinderopvang.

 

 

 

 

 

Werken bij KindeRdam is onderdeel van:
KindeRdam Kinderopvang

Schiekade 34 
3032 AJ Rotterdam

 010 - 44 300 33
 werken@kinderdam.nl

 

Werken bij KindeRdam is onderdeel van:
KindeRdam Kinderopvang

Schiekade 34 
3032 AJ Rotterdam
 010 – 44 300 33
 werken@kinderdam.nl

   
Werken Bij KindeRdam
  Werken Bij KindeRdam
  KindeRdam
  KindeRdam