Welkom in de wereld van KindeRdam als....

 

... pedagogisch medewerker
KindeRdam heeft zo’n 80 locaties dagopvang, peuterspeelzaal, BSO en Plusopvang. De locaties zijn verspreid over Rotterdam, Krimpen-, Nieuwerkerk- en Capelle aan den IJssel. Er valt voor onze medewerkers dus te kiezen.

Bij KindeRdam kun je kiezen
Voel jij je meer op je gemak bij BSO-kids dan bij baby’s? Je bent welkom! Hou je er juist van om voor baby’s te zorgen? We hebben plek voor jou! Vind je het leuk om peuters te volgen in hun ontwikkeling? Er ligt een mooie taak voor je klaar! Maar met welke leeftijd je ook werkt, als pedagogisch medewerker heb je oog en hart voor de kinderen. Je begeleidt hen in hun motorische, sociale en taalontwikkeling. Je geeft ze de ruimte om hun talenten te ontplooien en nieuwe talenten te ontdekken. En je doet dat met een enthousiasme waar iedereen blij van wordt.

Je doet het niet alleen
Je werkt daarin samen met fijne collega’s en een inspirerende leidinggevende. Gedreven mensen die hun vak belangrijk vinden. Je krijgt ook hulp van de pedagogisch coach. KindeRdam heeft maar liefst 14 pedagogisch coaches, die ieder hun vaste locaties hebben. Bij hen kun je terecht met al je vragen over de opvoeding en begeleiding van kinderen.

Daarnaast hebben we ook 4 pedagogen die het pedagogisch beleid van KindeRdam bepalen. Je gaat vast nog vaker van ze horen, maar lees alvast eens de blogs van Simon op de website van KindeRdam (zoek op Simon Hay).

Volop ruimte voor ontwikkeling
We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich verder blijven bekwamen en specialiseren in hun vakgebied. Daarom hebben we een ruim pakket aan opleidingen, cursussen, workshops en coaching on the job. Ook onze pedagogen verzorgen interne (nu: digitale) opleidingen voor onze pedagogisch medewerkers, bijvoorbeeld VE-trainingen. Wil je verder groeien en bijvoorbeeld je mbo 4 of hbo diploma halen? Het is bespreekbaar.

Kom maar op met je talent
We zoeken mensen die zich willen ontwikkelen. Die nieuwsgierig zijn. Steeds beter willen worden. Hun eigen talenten willen ontplooien. Voor zulke mensen zijn er ook doorgroeikansen binnen onze organisatie.


... leidinggevende
Het bovenstaande geldt ook voor onze leidinggevenden: keuze, kansen om je verder te ontwikkelen, ondersteuning en doorgroeimogelijkheden,

Je doet het niet alleen
We verwachten van onze locatiemanagers dat zij hun team(s) weten te inspireren en enthousiasmeren. Een echt ‘mensen-mens’, maar wel duidelijk en gestructureerd in het leiding geven. Je wordt daarin ondersteund door je clustermanager. Jullie hebben regelmatig contact en je kunt bij je manager terecht met al je vragen.
 

Ook de pedagogisch coaches en pedagogen staan je graag bij met raad en daad. En je hebt op het Servicebureau zo’n 80 medewerkers die je helpen met praktische zaken als kindplanning, rooster-planning, HR-zaken, Marketing en Communicatie en financiële zaken.

Volop ruimte voor ontwikkeling
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een mens nooit uitgeleerd is, krijgen ook onze managers de ruimte om zichtzelf verder te ontwikkelen. Zo volgen onze locatiemanagers op dit moment een post-hbo Leiderschapstraject, waarmee zij hun skills ontwikkelen om nóg beter leiding te kunnen geven aan hun team(s).

Ook voor jou zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

... medewerker Servicebureau
Op ons Servicebureau werken zo’n 40-50 medewerkers, veelal op parttime basis. Zij zorgen ervoor dat bij KindeRdam alle zaken als kindplanning, roosterplanning, HR-zaken, financiële zaken, facilitair en marketing en communicatie op rolletjes lopen.

Vanwege corona werken de meesten van deze medewerkers op dit moment (4e kwartaal 2020) thuis. Dat is jammer, want we missen elkaar. We missen de gezellige sfeer, de grappen, de lunches met elkaar, het praatje bij het koffieapparaat. Gelukkig zien en spreken we elkaar dagelijks in Teams.

Ondanks het thuiswerken gaat het werk onverminderd door. Dat tekent de mentaliteit van onze mensen: geen woorden, maar daden. Daar is iedereen in onze organisatie erg blij mee!

Werken bij KindeRdam is onderdeel van:
KindeRdam Kinderopvang

Schiekade 34 
3032 AJ Rotterdam

 010 - 44 300 33
 werken@kinderdam.nl

 

Werken bij KindeRdam is onderdeel van:
KindeRdam Kinderopvang

Schiekade 34 
3032 AJ Rotterdam
 010 – 44 300 33
 werken@kinderdam.nl

   
Werken Bij KindeRdam
  Werken Bij KindeRdam
  KindeRdam
  KindeRdam