Vacature pedagogisch medewerker BSO Kasteel Spangen

Locatie: Rotterdam Spangen

Voor BSO Kasteel Spangen zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 20-24 uur per week, verspreid over 3-5 dagen!

Waar kom je te werken?

Voor onze nieuwe BSO Kasteel Spangen in Rotterdam-West zijn we per 1 juni a.s. op zoek naar een echte aanpakker. Iemand die kinderen uitdaagt hun talenten te ontplooien en nieuwe talenten te ontdekken. Die graag de handen uit de mouwen steekt, maar het net zo leuk vindt om na schooltijd een kopje thee met de kinderen te drinken. Een gespreid bedje is deze nieuwe en nog in te richten BSO niet. Maar bij jou als stoere pionier krullen de mondhoeken nu juist omhoog – jij vindt het heerlijk om ergens ‘from scratch’ bij te zijn en er je eigen stempel op te kunnen drukken. En dat komt goed uit, want we hebben grote plannen met deze BSO. In nauwe samenwerking met basisschool Kasteel Spangen willen we namelijk uitgroeien tot een integraal kindcentrum. Dus: ben jij een verbinder tussen opvang en onderwijs? Een stevige persoonlijkheid met een groot hart voor kinderen? Solliciteer dan vandaag nog op onze vacature!

Jouw talenten

 • Je verstaat de kunst om de kinderen uit te dagen hun talenten te ontdekken en te ontplooien. En je helpt hen graag vaardigheden te ontwikkelen die belangrijk zijn voor hun toekomst. Jouw creatieve, kunstzinnige en/of technische vaardigheden komen daarbij goed van pas.
 • Je bent ook iemand die stevig in z’n schoenen staat en een natuurlijk leiderschap uitstraalt. Want eerlijk is eerlijk: onze kinderen hebben zo hun eigen willetje. Niks mis mee natuurlijk, maar het vraagt wel wat extra aandacht en begeleiding.
 • Je weet van aanpakken. Kasteel Spangen is in de opstartfase en er moet nog veel ontwikkeld worden. Een baan voor een echte pionier dus, die graag meedenkt en de zaken zelf regelt.
 • En je houdt ervan zelfstandig te werken. Je vindt het geen probleem om meestal alleen de groep te runnen.

Onze talenten

Als werkgever hebben wij ook zo onze talenten. Allereerst bieden wij al onze medewerkers de mogelijkheid zich blijvend te ontwikkelen door middel van trainingen, workshops, coaching-on-the-job etc. Wij werken daarvoor samen met erkende trainers en ook onze eigen 5 pedagogen verzorgen trainingen. Verder hebben we 16 pedagogisch coaches die onze medewerkers begeleiden op de werkvloer en met wie je pedagogische vraagstukken kunt bespreken. Tot slot helpen we onze BSO-medewerkers met een wekelijks activiteitenprogramma, stoere workshops en jaarlijks ons fantastische vakantieprogramma BSO Vakantieland.

Hoe zien jouw uren eruit?

Van 14:45 tot 18:30 uur zorg jij ervoor dat de kinderen een supertijd hebben op de naschoolse opvang. Je hebt daarnaast tijd nieuwe ouders te ontvangen en de rapportage te verzorgen. 

Wat we van jou verwachten

 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding en bent daarmee gekwalificeerd om in de kinderopvang te werken.
 • Je voldoet aan de taaleis Spreken/Lezen 3F en Schrijven 2F, of je bent bereid om dit te halen.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt goede communicatieve vaardigheden naar zowel kinderen als hun ouders.
 • Tot slot ben je flexibel, heb je humor en relativeringsvermogen en ben je vooral enthousiast!

Wat we jou bieden

 • Professionele begeleiding, o.a. door onze pedagogen en pedagogisch coaches.
 • Een fijne werkomgeving binnen de school, met een mooie sportzaal, een goed uitgeruste keuken, gezellige speelhoeken en een leuk speelplein.
 • De mogelijkheid om je voortdurend te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen.
 • Inschaling en salariëring conform cao Kinderopvang, schaal 6, minimaal € 2.139 en maximaal € 2.913 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Wil jij aan de slag als pedagogisch medewerker bij BSO Kasteel Spangen in Rotterdam-West? Solliciteer dan vandaag nog! Als je meer wilt weten over onze vacatures, kun je bellen met Jilly van onze afdeling HR (06 – 899 914 50 of 010 – 44 300 33).

Je bent welkom in de Wereld van KindeRdam!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. 

Acties