BBL kinderopvang vacatures

 

 

Kom maar op met je talent als… BBL’er in de kinderopvang! 

Is het jouw droom om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang te werken? En wil je graag werken en leren in de kinderopvang in Rotterdam? Dat kan bij KindeRdam! Wij hebben namelijk verschillende BBL kinderopvang vacatures. En met zo'n 80 locaties in Rotterdam, Hoogvliet, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel is er altijd wel een locatie met een openstaande BBL vacature bij jou in de buurt! 

Werken en leren in de kinderopvang

Het leer-werktraject voor de kinderopvang duurt drie jaar. In deze drie jaar ga je 1 dag per week naar school en werk je 3 of 4 dagen op een van onze locaties. Natuurlijk kijken we samen naar een KindeRdam locatie met een BBL kinderopvang vacature bij jou in de buurt. Tijdens je werk ben je, net zoals je collega's, verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding, verzorging en ontwikkeling van kinderen op het kinderdagverblijf, de peuteropvang of de BSO. Daarnaast maak je de praktijkopdrachten die je vanuit school hebt gekregen. En natuurlijk hoef je niet alles alleen te doen! Je wordt begeleid door een praktijkopleider van KindeRdam.

Werken als pedagogisch medewerker bij KindeRdam

KindeRdam is een grote en maatschappelijk betrokken organisatie die de ontwikkeling van kinderen op nummer 1 zet! Elke dag zetten zo'n 900 pedagogisch medewerker zich met veel liefde in om kinderen alle ruimte te geven om hun talenten te ontplooien en nieuwe talenten te ontdekken. En dat geldt ook voor onze medewerkers! Als bbl'er in de kinderopvang wordt jouw opleiding betaald door KindeRdam en krijg je salaris voor de uren die je werkt op de groep. Daarnaast krijg je nog verschillende leuke extra's zoals een eindejaarsuitkering en bieden wij jou alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in jouw vakgebied. Kortom: wil jij jezelf ontwikkelen, ben je nieuwsgierig en wil je jouw talenten als pedagogisch medewerker bij KindeRdam ontplooien? Solliciteer dan snel!

Op dit moment hebben wij voldoende reacties ontvangen voor het BBL-traject. Daarom is deze vacature gesloten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werken bij KindeRdam is onderdeel van:
KindeRdam Kinderopvang

Schiekade 34 
3032 AJ Rotterdam

 010 - 44 300 33
 werken@kinderdam.nl

 

Werken bij KindeRdam is onderdeel van:
KindeRdam Kinderopvang

Schiekade 34 
3032 AJ Rotterdam
 010 – 44 300 33
 werken@kinderdam.nl

   
Werken Bij KindeRdam
  Werken Bij KindeRdam
  KindeRdam
  KindeRdam